Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kylling med ananas og cashewnødder
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 spk. kokosmel
80 g cashewnødder
2 spk. olie, raps
150 g løg
2 fed hvidløg, rå
1 stk. chili,frisk
500 g kyllingebryst,u/skind
2 stk. peberfrugt rød eller gul
1 ds. ananas, konserves
2 spk. sojasauce
1 tsk. sukker
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl ris (basmati)
6 dl vand
lidt salt
1 stk. kanel,hel
1 stk. bouillon, hønse, tør
1 bdt. forårsløg
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over at koge med vand, boullionterning salt og hel kanel.
Lad det småsimmre i 15 minutter og sluk og lad det stå til kødet er færdig under låg.
Rør igennemen og fjern hel kanel inden servering.
Rist kokosmelet i ovnen samt cashewnødder på bagepapir ved 180° i 4-6 minutter.
Varm olien op i en wok.
Rist hakket løg, hvidløg, og lidt chili.
Tag det fra woken.
Rist kyllingebrysterne skåret i tern gyldne.
Rens og snit peberfrugterne i strimler og svits dem med.
Tilsæt løgblandningen og drenet ananasringe skåret i mindre stykker.
Tilsæt soyasovs,sukker, salt og peber.
Kom forårsløg og nødder og varm det igennemen.
Drys kokosmel over lige inden serveringen.
Servermed kyllingen med ris.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk