Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bæk forrel med rå grønsagssalat
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. foreller
1 stk. citron, rå
1 stk. squash, grøn
½ stk. blomkål
1 stk. gulerod
1 bdt. radiser
4 spk. olie, oliven
2 spk. citron, saft
lidt salt
lidt peber, sort
2 bdt. persille
600 g kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt kartoflerne over i let salte vand og kog med møre.
Hold dem varme til serveringen.
Bækforreller:
Skyl de renset fisk i koldt vand.
Læg dem i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 150°.
Bag fisken i ca. 20 minutter.
Når finnerne let løsner sig fra ryggen er fisken mør.
Rå grønsagersalat:
Skær blomkål og squash i meget tynde skiver.
Riv guleroden groft.
Snit radiserne fint.
Rør en dressing af olie, citronsaft og krydr med salt og peber.
Læg grønsagerne lagvis og hæld dressingen over.
Tag 4 kviste persille fra og hak resten som drysses over grønsagerne.
Server bæk forrellerne med citronbåde og pyntet med persillekviste.
Server kartofler og rå grønsagssalat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk