Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ovnbagte løg med riset kalvelever
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

8 stk. løg
2 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
200 g smør (saltet)
2 tsk. sennep,dijon
1 tsk. citron, skal (revet)
2 spk. persille
1 spk. basilikum,frisk
700 g lever (kalv)
4 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, blanding
lidt rosmarin
50 g smør (saltet)
1 kg kartofler, alm.
3 spk. olie, raps
2 spk. rasp, brød
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Ovnbagte løg:
Skær de pillede løg i bunden så de kan stå fast og anret dem i et ovnfast fad.
Skær et dybt krys i toppen og drys dem med salt og peber.
Bag løgene ved 175° i 1½ time.
Kartoffelbåde:
Skrup og skær kartofler i både og vend dem i olien.
Sær dem i ovnen når der er gået 30 minutter.
Lad dem stege med til der er 20 minutter tilbage.
Drys dem med rsap, salt og peber og lad dem bage med de sidste 20 minutter.
Kryddersmør:
Rør smør, sennep, revet citronskal, hakket persille og basilikum sammen og rul det til en pølse som lægges i køleskabet til senere.
Ristet kalvelever:
Vend leverskiverne i mel blandet men salt, peber og rosmarin.
Brun smøret på panden og steg leveren heri 3-5 minutter på hver side.
Server leveren med ovnbagte løg, kartoffelbåde og kryddersmør.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk