Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kyllingelasagne med spinat
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kyllin, hakket
450 g spinat,hakket,frost
150 g løg
2 spk. olie, raps
2 fed hvidløg, rå
3 ds. tomatkoncentrat
3½ dl vand
2 stk. bouillon, hønse, tør
2 tsk. oregano
lidt salt
lidt peber, sort
1 ps. lasagneplader, friske 450g
400 g salat,blandet
½ l morsaucenay, færdigkøbt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Lad spinaten tø op og pres den fri for væske.
Tænd ovnen på 200°.
Steg hakket løg i en gryde med olie.
Tilsæt kødet og lad det brune med.
Tilsæt knust hvidløg, tomatkoncentrat, vand, bouillonterninger og krydderier og lad det småsimre i 20 minutter.
Smag til med salt og peber og evt. mere oregano og hvidløg.
Læg skiftevis lag af lasagneplader, kødsovs og spinat i et smurt ovnfast fad.
Afslut med mornaysaucen.
Sæt fadet på næstnederst rille i den varme ovn og lad lasagnen bage i ca. 40 minutter
Server lasagnen med en blandet salatmed olie/eddike dressing.

Bemærkninger:

Det er en forrygende frokost ret at tage med på arbejdet om der er en mikroovn til at opvarme det med.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk