Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksekød med enebær og svampe


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g okse, småkød, tern (18-20%)
3 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl rødvin
2 dl vand
2 stk. bouillon, okse
1 tsk. rosmarin
10 stk. enebær
200 g gulerødder
12 stk. løg,skalotte
400 g champignon,mark
1½ dl fløde, 18% madlavning
1½ spk. sojasauce
1-2 spk. maizena mel
4 spk. vand
3 dl ris (basmati)
6 dl vand
lidt salt
1 stk. bouillon, grønsags, tør
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sær risene over i vandet, smuldr boullionterningen og drys salt i læg låg på og lad det småsimre i 15 minutter.
Sluk og lad dem stå til serveringen hvor de røres løse med en gaffel.
Oksekødret:
Brun kødet af i smør for midelstærk varme.
Krydr med salt og peber og tilsæt vin, vand, boullionterninger, rosmarin og knuste enebær.
Lad retten småkoge under låg i 30-40 minutter.
Mærk om kødet er mørt.
Tilsæt skrælede gulerødder skåret i ½ cm. tykke skiver.
Skalotteløg skåret i kvarte.
Lad dem koge med i gryden i 15 minutter.
skær champignonenei kvarte og tilsæt dem samt fløde og soya.
Jævn evt. sovsen med maizena mel udrørt i koldt vand.
Lad det koge igennemen og smag til med salt og peber.
Server oksegryderetten med løse ris.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk