Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Braiseret svinenakke med chorizopølse og kikærter
 Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 kg svinekam/u svær
100 g chorizo
2 spk. olie, raps
150 g løg
2 ds. tomat, hakket, konserves
2 tsk. paprika,rosen
2 tsk. salt
½ tsk. peber, sort
1 ds. kikærter
1 spk. æble-eddike
½ stk. hvidkål
2 spk. olie, raps
2 stk. æble
1 spk. æble-eddike
1 tsk. honning
2 spk. olie, raps
½ tsk. kommen
lidt salt
2 kg kartofler, samsø
4 spk. olie, raps
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Dræn dem og gem dem til sener.
Snit hvidkålen meget fint og sauter den i olie i en gryde uden den tager farve.
Tag den af varmen og tilsæt dressingen rørt af æble-eddike, honning, olie og kommensamt salt og hæld den over kålen og lad den trække mindst 1 time.
Skær kødet i 3 cm. tykke skiver.
Varm olien op i en stegegryde tilsæt pølsen og løg og steg dem under omrøring i 2-3 minutter.
Kom kødet i gryden.
Hæld tomater på og krydr med paprika, salt og peber.
Bring gryden i kog, dæmp varmen og lad retten småsimre under låg i 1 time.
Vend kødstykkerne efter 30 minutter og kog hvider.
Kom olie på en pande og rist kartoflerne godt.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt skyllede kikærter og lad dem koge med i 15 minutter.
Smag saucen til med æble-eddiken samt salt og peber.
Server små stegte kartofler, hvidkålsalat og braiseret svinenakke.

Bemærkninger:

Server en god dansk øl til eller en meget kraftig halvsød rødvin.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk