Torsdag 24. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kalvekotelet med æblechutney og sautert kål


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. kalv, kotelet
1 spk. olie, raps
½ spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2 kg æble
275 g sukker
2 tsk. salt
6 fed hvidløg, rå
50 g ingefær
1½ dl æble-eddike
200 g rosiner
2 tsk. chili
2 stk. Spidskål
1 stk. løg, røde
2 dl persille
1 spk. æble-eddike
2 spk. olie, raps
2 spk. honning
lidt salt
lidt peber, sort
2 x 2 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl æblerne, befri dem for kernehus og skær dem i grove tern i en gryde.
Pil hvidløg og snit dem i skiver.
Skræl ingefæren og riv fen fint.
Kom resten af ingredienserne i gryden.
Kog det hele under låg ved svag varme i 20 minutter.
Lad chutneyen afkøle og kom den på et skollet glas.
Holdbart i 1 mdr. i køleskab.
Del kålen i kvarte.(der kan bruges hvidkål).
fjern stokke og snit kålen fint.
Snit løget fint i halve ringe.
Sauter kål og løg i 3-5 minutter under omrøring.(hvidkål 8 minutter).
Tag den af varmen og køl den ned.
Rør en dressing af æble-eddike, olie, honning samt salt og peber.
Hæld den over kålen og lad det trække minst 30 minutter.
Koteletter:
Dup dem tørre med køkkenrulle.
Brun dem i fedtstoffet i ca. 1 minut på hver side.krydr med salt og peber.
Dæmp varmen og steg yderligt 2-3 minutter på hver side.
Server koteletter med æblechutney og sautert kål med brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk