Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Dittes porrer med fars
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g porre
250 g svin, hakket (10-12%)
250 g okse, hakket (10-12%)
2 stk. æg
50 g rasp, brød
1 dl fløde, piske (38%)
1 stk. æggehvide
lidt salt
lidt peber, sort
6 stk. tomat (rå)
3 spk. ost 6+,revet
500 g gulerødder
8 skv. rugbrød
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Porrerne renses og skæres i mindre stykker ca. 2 cm.
Porrerne koges i let saltede vand.
Gulerødderne skralles og snittes i mindre stykker.
Koges i det vand porrerne er kogt i, holdes varme.
Æggehviden piskes stift.
Porrerne kommes i et fad.
Farsen:
Røres af kødet æg, rasp, piskefløden, salt, og peber.
Hviderne vendes i farsen.
Farsen fordeles over porrerne og der kommes smørklatter øverst.
Fadet sættes i ovnen ved 235°C. i 25 minutter.
Tomaterne skæres i tynde skiver og fordeles oven på farsen.
Drysses med reven ost.
Sættes tilbage i yderligt 15 minutter.
Serveres med nogle gode skiver rugbrød til.
De kogte gulerødder serveres i en skål.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk