Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hjortrmedaljoner med brombærsauce


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 a 250 g hjortemedaljoner
250 g brombær
½ dl sherry,hedvin
lidt peber, sort
4-8 skv. bacon, rå, skiver
2 spk. smør (saltet)
150 g løg
3 dl vand
2 stk. bouillon,vildt
lidt salt
lidt peber, sort
lidt maizena mel
lidt vand
400 g selleri
600 g kartofler, samsø
3 spk. olie, raps
lidt salt
lidt timian
lidt rosmarin
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tilbehør:
Skræl sellerien og skær den i små tern på størrelse med kartoffelbådene som du skær ud af kartoflerne.
Vend dem i olien og drys timian og rosmarin samt peber og sæt dem i ovnen i 35-45 minutter ved 200°.
Sauce:
Kog 150 g. bær ganske kort til de begynder at afgive væske.
Tilsæt sherry.
Drys medaljonerne med salt og peber, vikl bacon omkring dem, fæst med kødsnor eller kødnål og brun kødet på begge sider i smør på en pande.
Skru lidt ned for blusset og lad kødet stege videre til de er som ønsket.
Tag dem af og hold dem varme.
Svits løg i smør og tilsæt vand og bouillonterningerne.
Lad blandingen koge op og kom det i gryden til bæerne.
Tilsæt resten af bæerne og varm saucen op smag til med salt og peber og juster tykkelsen med maizena udrørt i koldt vand kog den igennem og anret.
Server hjortemedaljonerne med grov stegt rodfrugt fritter og brombærsauce.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk