Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Tunsalat med friske bønner og pocherede æg
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g salatblad
500 g bønner,grønne
lidt salt
lidt peber, sort
300 g tomat (rå)
1 ds. tun i vand
2 spk. olie, oliven
½ stk. citron, rå
1 spk. eddike
½ tsk. salt
4 stk. æg
1 l vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl salaten og dup den tør.
Nip bønnerne og kog dem 4 minutter i let saltet vand.
Afkøl dem under kold vand.
Bryd salaten og fordel den på 4 tallerkner.
Fordel bønnerne på salaten.
Skær tomaterne i både og læg dem mellem salatstykkerne.
Lad tunnen dryppe af og fordel kødet ud over salaten.
Pisk olie og citronsaft sammen med ½ tsk. salt og peber.
Hæld dressingen jævnt ud over salaten.
Bring 1 l. vand i kog i en gryde sammen med eddike og lidt salt.
Slå æg ud i en kop og lad det glide ned i vandet.
Saml hviden omkring blommen med en hulske og lad ægget småkoge i 3½ minut.
Gentag denne proces 3 gange mere.
Server salaten med pocheret æg og brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk