Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad med gorgonzolasauce


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svine,mørbrad
150 g bacon, rå, skiver
300 g løg
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl vand
1 stk. bouillon,svin
1 spk. maizena mel
1 dl fløde,9%
75 g ost, gorgonzola
4 dl ris (basmati)
8 dl vand
lidt salt
200 g gulerødder
2 stk. porre
200 g persillerod
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Fjern sener og fedt fra mørbraden ig skær den ud i 8 bøffer.
Rul en baconskive rundt om hver bøf og fæst den med kødnål eller tandstik.
Skræl løgene og skær dem i skiver.
Varm olien op på panden og brun bøfferne og løg heri på alle sider.
Krydr bøffer og løg med salt og peber og tag bøfferne af panden.
Løgene skal have et par minutter endnu under omrøring.
Hæld vand og smuldr boullionterning på panden.
Rør maizenamelet sammen med fløden og tilsæt den.
Kom osten på og kog saucen igennenem smag til med salt og peber.
Kom bøfferne i et ovnfast fad og hæld saucen over sat fadet i ovnen i 25 minutter ved 180°.
Kog risene i vand tilsat salt.
Skræl gulerødder og persillerrod og skær dem i mundrette stykker ligeså med porrene og kog dem i let saltet vand i 10-12 minutter.
Server mørbraden med ris og kogte grønsager.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk