Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Citrondampet fisk på spinatbund
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 5 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

450 g spinat,hel,frost
1 ds. asparges, snitter
250 g champignon
8 stk. tomat,cherry
½ tsk. karry, mild
lidt salt
lidt peber, hvid
500 g fiskekød, torsk,sej eller kuller
1 stk. citron, rå
2½ dl fløde,9%
4 dl ris (vilde)
8 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Lad spinaten tø op og tryk vandet godt af.
Dræn asparssnitterne for vand.
Rens og skær champignonene i skiver.
Skær tomaterne i kvarte.
Lag den vel afdryppet spinat i bunden af et ovnfast fad.
Fordel aspargesene og champignoner samt tomater over.
Krydrmed karry, salt og peber.
Kom fisken øverst og krydr med salt og peber igen.
Skær citronen i tynde skiver og læg den på fisken.
Hæld fløden ved.
Stil retten i ovnen på næst nederste rille ved 200° i 40-50 minutter.
Lidt afhængig af fisken tykkelse.
Læg et folie over fisken de sidste 20-25 minutter.
Kog risene i vandet tilsat salt.
Server fisken med ris til og saucen er lagen i fadet.
Server evt. en grøn salat eller gulerodsråkost til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk