Torsdag 15. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene over i vandet og tilsæt salt. Kog dem for svag varme i 15 minutter under låg. Sluk og lad dem stå til du skal anrette. Kom olien i en gryde og brun kødet af. Pil og skær løget i skiver. Tilsæt dem og steg dem bløde. Hak chilien og tilsæt den mængde du ønsker. Kom vand og sojasovs i. Lad retten småsimre under låg i 20 minutter. Tilsæt ananas skåret i mindre stykker og lad retten småsimre i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Drys med persille og server ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |