Torsdag 17. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hjemmelavet krydersnaps


- til 5 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

(1) snaps
500 g jordbær, dybfrost
1 fl. snaps 40% 33,3 alkohol
(2) snaps
50 g enebær
1 fl. snaps 40% 33,3 alkohol
(3) snaps
100 g kommen
1 fl. snaps 40% 33,3 alkohol
(4) snaps
1 stk. malurt, stengel
1 fl. snaps 40% 33,3 alkohol
(5) snaps
500 g perikun bloms gul
1 fl. snaps 40% 33,3 alkohol
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Det er en rar fornemmelse at selv at have lavet sin snaps.
Derfor sætter jeg et par kryddersnapse som jeg har prøvet og fundet velsmagene.
Nogle af dem tager lidt tid at lave andre er lige til og for du smag for det er der masser af ider i bøger skrevet om emnet.
(1) Skovjordbærsnaps:
Fyld en flaske halvt op med bær og hæld snapsen over og luk.
Lad det trække en uge.
Si snapsen og den er drikkeklar.
Der kan også bruges almenelige jordbær blodt de er smagfulde.
(2) Enebærsnaps:
Tilberedes af tørrede mørke bær.
De stødes i en morter og kommes på flaske.
Kom snaps på og fyld på et par dage efter da bærene suger meget.
Efter 1 uge sies snapsen gennem et kaffefilter.
Efter 3 mdr sies bundfaldet fra igen igennemen et kaffefilter.
Del kryddersnapsen i 2 flasker og fyld op med en flaske snaps.
Men forsøg dig frem.
(3) Kommensnaps:
Kom kommenfrøene i en flaske og tilsæt snapsen.
Efter en uge sies snapsen.
Den dufter stærkt af kommen og er gyldengrøn.
Del flasken i 2 og fyld op med snaps til smagen passer dig.
(4) Bitterdråber. Tilberedes ved at komme en stilk ægte malurt i en flaske snaps.
Efter nogle dage har snapsen trukket styrke og smag og malurtstilken tages op.
Perikumsnaps:
Denne snaps kræver en vrandertur ud i det blå for at samle gule perikunblomster.
Kom dem på en flaske og hæld snapsen over og luk.
Sæt flasken i vinduet hvor der er sollys i 3 mdr.
Nu er den blever rød.
Si snapsen og drik den som den er eller del den i 2 flasker og fyld op med snaps.

Bemærkninger:

Dette er ikke en opfordring til at drikke, men lidt godt en gang imellem skade ikke nogen, det gør bare livet lidt mere sjovt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk