Onsdag 18. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Sprøde croissanter
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 16 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

50 g gær, rå
3 dl vand
2 spk. sukker
1 tsk. salt
500 g mel, hvede
250 g smør (saltet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
6 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Dette er en opskrift der løber over 2 dage men det er ikke svært og tilsmæssigt rimligt.
1 dag:
Rør gær og vand ud og tilsæt salt og sukker.
Kom melet i lidt af gangen til dejen har en passende konsistens.
Ælt godt igennemen og rul den ud i 45x45 cm.
Skær smøret med en osteskærer og fordel det ud over hele dejen.
Fold dejenhalvr ind over og derpå den anden over.
Fold dejen således til dejen er 10x10 cm.
Læg nu dejen i køleskabet med et let fugtigt klæde natten over.
2 dag:
rul dejen ud til et aflangt stykke.
Del dejen en gang på langs og del hver stykke i 8 trekanter.
Tril hver stykke fra den brede ende mod spidsen og form et horn.
Lad bageværket efterhæve 1 time.
Pensl med æg.
Bag croissanterne i den nederste halvdel af ovnen ved 225° i 16-18 minutter.
Croissanterne er fryseegnet.
Serveringsforslag: Til morgenmaden søndag eller til eftermiddags the hos svigermor.

Bemærkninger:

Brug croissanterne til en pige frokost med tunsalat, hønsesalat eller æggesalat i husk en god håndfuld grøn salat i bunden først og et par tomat/agurke rytter og karse til pynt.
Dessert med frugtsalat og revet chokolade og hakket nødder på.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk