Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Hvis der bruges frossen juice så skal den være lidt optøet. Eller koges 2 dl. almenelig appelsinjuice ind til 6 spsk. konsentreret juice. Afkøles hurtig i fryseren 10 minutter. Pisk fløden stiv. Vend juicen i yoghurten og derpå flødeskumet. Kom massen op i 4 små forme eller skåle. Pak staniol om og sæt dem i fryseren i 3 timer. Rist mandelflagerne på en tør varm pande. Dyb formene i varmt vand så de slipper formen og vend dem ud på dessert talerken. Dryd mandelflager over og server. Bemærkninger: Dette er en rimlig fedtfattig dessert er man på meget skrump så kan piskefløden undlades men mængten af yoghurt så sætter op med tilsvarnde mængte. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |