Lørdag 19. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Mandelrand med flødeis
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g mandler,hele
175 g sukker
2 stk. æggehvider, pasturiserede
1 dl Cherry Heering lys
6 stk. æggehvider, pasturiserede
lidt smør-pensling
lidt rasp, brød
8 stk. æggeblommer, pasturiserede
100 g sukker
1 stk. vanille,stang
1 l fløde, piske (38%)

Glasur el.lign.:

200 g chokolade,mørk/70%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Mandelrand:
Smuut mandlerne og kør dem gennemen mandelkværnen.
Bland med sukker og de 2 æggehvider.
Denne masse varmen godt igennemen i en tykbundet gryde til den er blød.
Sval massen af.
Tilsæt Sherry Heeringen og de 6 stift piskede æggehvider.
Fykd en smurt og raspdrysset randform med dejen og sæt den i ovnen i vandbad.
Bages ved 175° i 45 minutter.
Randen vendes forsigtigt ud og afkøles på fad i minst 2 timer.
Flødeis:
Pisk æggeblommerne med sukkeret og vanilliekorn hvidt og skummende.
Pisk fløden til skum.
Vend den i æggemassen.
Kom massen i form og sæt den i fryseren i mindst 4-5 timer.
Smelt chokoladen og glasér mandelranden med den.
Sæt randen køligt indtil servering.
Server randen med isen skeet op og lagt i midten.



Bemærkninger:

Server evt en Jordbærkoli til.
Blend jordbær i blendren sammen med saften fra 1 appelsin samt 50 g. sukker og si den ned i serveringsskålen.
Der kan også bruges hindbær, brumbær eller blåbær.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk