Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Laksemousse


- til 16 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

450 g laks
7 stk. husblas/gelatine
2 dl fromage frais
100 g flødeost 60+
2 stk. forårsløg
1 bdt. dild
2 tsk. paprika
2 spk. citron, saft
75 g røget,laks,skiver
lidt salt
lidt peber, hvid
3 stk. dilds, kvist, rå
100 g kaviar,rød
3 stk. lime
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Den dampede laks plukkes i mindre stykker.
Husblasen lægges i blød i vand, i 10 minutter.
Fromage fraise og flødeosten røres sammen.
forårs løgene renses og skæres i tynde strimler.
dilden - 3 kviste hakkes fint.
Forårsløg, paprika, citronsaft, røres i ostemassen. sammen med laksen.
Den røget laks skæres i mindre stykker, og vendes i massen.
Husblasen tages op med det vand der hænger ved og smeltes over vandbad.
Husblasen hældes i en tynd stråle i laksemassen under hurtig omrøring.
Laksemoussen smages til med salt, peber og citronsaft.
Moussen fordeles i en form ca. 1 l.
Moussen tildækkes, stilles i køleskab til næste dag.

Pynt:
Med rød kaviar, dildkviste og lime udskåret som både.

Servering:
Laksemoussen serveres som forret eller frokostret, sammen med groft brød/rugbrød.
Moussen kan formes til ovale kugler og serveres med ristede brød som pyntes med rød kaviar, dildkviste og limebåde.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk