Fredag 16. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Den dampede laks plukkes i mindre stykker. Husblasen lægges i blød i vand, i 10 minutter. Fromage fraise og flødeosten røres sammen. forårs løgene renses og skæres i tynde strimler. dilden - 3 kviste hakkes fint. Forårsløg, paprika, citronsaft, røres i ostemassen. sammen med laksen. Den røget laks skæres i mindre stykker, og vendes i massen. Husblasen tages op med det vand der hænger ved og smeltes over vandbad. Husblasen hældes i en tynd stråle i laksemassen under hurtig omrøring. Laksemoussen smages til med salt, peber og citronsaft. Moussen fordeles i en form ca. 1 l. Moussen tildækkes, stilles i køleskab til næste dag. Pynt: Med rød kaviar, dildkviste og lime udskåret som både. Servering: Laksemoussen serveres som forret eller frokostret, sammen med groft brød/rugbrød. Moussen kan formes til ovale kugler og serveres med ristede brød som pyntes med rød kaviar, dildkviste og limebåde. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |