Onsdag 20. Januar 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Kyndelmisse (02/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vaniliestangen flækkes og kornene kommes i en skål sammen med kanelstangen og neiliker. Fløden piskes til skum. Appelsinen vaskes. Skalen rives af appelsinen Vandet bringes i kog og hældes over krydderierne. Krydderierne trækker 1 time under låg. Krydderierne sies fra vandet og kaserres. Vandet bringes atter i kog. Kaffebønnerne kommes i en stempelkande. Det kogene vand hældes på cognac tilsættes. Kaffen hældes op i 4 glaskopper. Piskeskummet fordeles reven appelsinskal drysses over. Sukker serveres til ved siden af. Serveres til chokoladekage, pandekager og julebag. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |