Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kvark-dessert
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

(1) stk. dessert
500 g ribs,rå
85 g sukker
1 dl fløde, piske (38%)
2 tsk. vaniliesukker
200 g kvark
(2) stk. dessert
2 stk. banan
4 spk. sukker
3 stk. æg
200 g kvark
150 g chokolade,mørk/70%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

(1) dessert:
Kvark med ribs.
Rib bærrene.
Skyl dem og drys sukker over.
Pisk fløden til skum ogtilsæt vanillie-sukkeret.
Rør kvarken godt igennemen og vend bær og skum i.
Hæld desserten i en glasskål og sæt det koldt i minst 30 minutter inden serveringen.
(2) dessert:
Kvark med banan og chokolade.
Skræl bananerne og mos dem fint med en gaffel.
Rør sukker i.
Skil æggene.
Rør kvarken igennemen og tilsæt æggeblommerne og rør det til en blandning.
Vend mosen i.
Riv chokoladen groft og kom den i blandningen.
Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i.
Kom desserten i en glasskål og sæt det koldt i minst 30 minutter inden servering.

Bemærkninger:

Hvis man er i tvivl om man nu skal bruge pasturiserede æg, så gør det du best trives med. Har man svært ved at få kvark så kan man bruge fromage frechs.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk