Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Minestrone suppe
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g løg
200 g gulerødder
2 stk. porre
2 stk. blegselleri,stilke
1 ds. tomat, hakket, konserves
250 g hvidkål
100 g bønner,grønne
300 g bacon, tern
1½ l vand
3 stk. bouillon, grønsags, tør
150 g suppehorn
lidt peber, sort
lidt salt
lidt ost, parmesan 30+, revet
1-2 stk. fluté, frisk, grov eller fin
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
15 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte en gryde over med vand til at koge suppehorn (små pasta stykker).
Skræl og vask alle grønsagerne.
Skær løg i tern, gulerødder i kvarte skiver, blegselleri stænglerne snittes fint i skiver, porre i tynde skiver,fintsnittede hvidkål, de grønne bønner skåret i mindre stykker.
Steg baconen i en gryde stor nok til alle ingredienserne.
Tilsæt løgene når baconen er stegt sprød.
Kom resten af grønsagerne i og vend det rundt i gryden.
Tilsæt flået tomater samt bouillon terningerne og vand.
Kog suppen i 15-20 minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Kom de kogte suppehorn i og varm igennemen.
Serveres med fluté og revet parmensam ost til.

Bemærkninger:

Er man nu helt vild med hvidløg - og undre sig over, hvorfor det ikke skal i retten. - Ja så er det fordi at Minestrone suppe er forskellig fra egn til egn. - Og i det område hvor jeg har samlet denne opskrift op, er der ikke tradision for at komme hvidløg i. Men det kan du gøre som det passer til dine smagsløg.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk