Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Rugbrødslagkage med hindbærsyltetøj
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. æg
150 g rugbrød
1 spk. mel, hvede
2 spk. hasselnødder
1 spk. kartoffelmel
1 spk. kakao
1 spk. bagepulver
2 dl marmelade, hindbær
2 dl fløde, piske (38%)
2 spk. chokolade mørk,hakket
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tænd ovnen ved 180°.
Tegn med blyand 3 cirkler med en diam. på 20 cm. på hvert sit stk. bagepapir.
Del æggene i blommer og hvider.
Rør æggeblommerne med sukker og bland dem medrevet rugbrød, hvedemel, finthakket hasselnødder, kartoffelmel, kakao og bagepulver.
(rugbrødet kan køres på en food-processor eller blender).
Pisk æggehviderne stive rør en tredjedel i æggemassen til det bliver blødt.
Vend resten af æggehviderne i forsigtigt.
Fordel dejen på bagepapiret inde for cirklerne.
Bag bundene i ovnen i 15 minutter.
Lad dem køle helt af.
Smør 1 dl marmelade på den ene bund og læg den anden oven på.
Kom resten af marmeladen på og læg den øverste bund på.
Pisk fløden til skum og fordel den på toppen af lagkagen.
Riv eller hak chokolade øverstr som pynt.

Bemærkninger:

Du kan spise lagkagen til eftermiddagskaffen eller theen.
Kan bruges som mellemmåltid. Denne kage er langt fra tung men meget luftig og velsmagene, opskriften kommer fra Sønderjylland.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk