Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Forloren hare
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g kartofler,kogt
250 g okse, hakket (10-12%)
250 g svin, hakket (10-12%)
1 stk. æg
150 g løg
1 tsk. salt
lidt peber, sort
1 dl vand
1 spk. rasp, brød
6 skv. bacon, rå, skiver
4 dl bouillon,svin
2 tsk. maizena mel
1 spk. vand
1 kg kartofler, alm.
lidt ribsgele
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 225°.
Mos kartoflerne med en gaffel.
Ælt kødet med æg, kartoffelmos, revet løg og krydderier.
Tilsæt rasp og 1 dl. væske.
Smør et ovnfast fad.
Form harren deri og læg baconen over.
Sæt fadet i ovnen hæld bouillonen ved og dæmp varmen til 160° i 30 minutter.
Dryp af og til med stegeskyen.
Hæld skyen fra haren 10 minutter før den er færdig i en gryde til at lave sauce af.
Rør jævningen ud med vand og tilsæt kulør samt smag saucen til med gelé eller sukker-salt-peber.
Skær haren for i tykke skiver.
Server haren med kogte kartofler og sauce samt rebsgelé eller et af de øvrige forslag jeg har budt på.
Forslag til grønsager vil være revet gulerod råkost eller en gulerod/hvidkålssalat.

Bemærkninger:

Der kan også bruges Rønnebærgelé, Æblemos med peberrod og kartoflerne kan steges med haren som hasselback eller glaseres som brune kartofler. Der kan også bruges røget spæk i små tern som røres i farsen eller bacon i tern. Ligesom man også kan bruge en skive fransbrød uden skorp og udblød den i væsken før det røres i kødet. Der er selvfølig smagsforskeld med hvilken du best kan lide må du selv afprøve.Se under Mormors hjemmelavede forloren hare eller mager forloren hare.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk