Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Rosmarin-laks
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4x150 g laks
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. pastinak,frisk
1 ps. peberfrugter i tre farver
1 tsk. olie, raps
1 fed hvidløg, rå
2 dl crème fraîche 9%
lidt rosmarin, kviste
1 kg kartofler, alm.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i let saltede vand og kog dem møre.
Skræl pastinaken og skær den i små tynde stave.
Skyl, fjern kerne og hvide lameller samt skær peberfrugterne i mindre stykker.
Pil og skær hvidløget i tynde skiver.
Drys laksestykkerne med salt og peber.
Kom olien på en pande og kom pastinak og peberfrugt på og steg det let.
Kom det i et ovnfast fad og læg fisken oven på.
Kom creme fraichen oven på fisken.
Drys med hvidløg og rosmarinkviste
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 20 minutter.
Server kogte kartofler til fisken og den sky der er i fadet som sauce samt grønsagerne.



Bemærkninger:

Der kan bruges andre slags fisk til om man ønsker det.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk