Torsdag 15. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør fiskesovs og farin samt de to karryer sammen og bland kødet i. (vær opmærksom på at thai-karry er meger stærk så pas på mængten skal måske være mindre en angiver beror på hvor stærk man kan lide det. Lad det trække i marinaden i 1-2 timer i køleskabet. Kog risene efter anvisningen på embalagen. Varm en wok op til rygende varm. Tilsæt olien og brun kødet heri. Hæld vand på. Tilsæt peanuts, ingefær og appelsinsaft. Lad det småkoge i 12 minutter. Tilsæt asparges og lad det småkoge yderligt i 2-4 minutter. Vend bønnespirer i og smag til med limesaft og fiskesovs. Server med kogte ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |