Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Festlig rødspættegratin
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g fiske file rødspætte
lidt salt
lidt peber, blanding
6 dl hummersuppe, færdiglavet, købt
1 kg kartofler, alm.
2 dl mælk 0,5%
1 stk. æg
lidt salt
lidt peber, hvid
lidt muskatnød,revet
1 tsk. olie, raps
150 g rejer (dybfrost)
200 g tomat,cherry
1 bdt. asparges, grøn
lidt dild
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Drys filérne med lidt salt og peberblandning.
Rul dem sammen.
Varm hummersuppen.
Skræl og kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre.
Mos dem og rør varm mælk samt salt, hvid peber og revet muskatnød i og tilsæt ægget.
Læg kartoffelmosen i en ring rundt i et ovnfast fad penslet med olie.
Kom de sammenrullede filér i fadet oprejst i midten af fadet.
Hæld suppen rundt om fisken.
Sæt fadet i en forvarm ovn ved 200° i 30-40 minutter.
Til mosen er smuk gylden.
Halver tomaterne og del aspargesne og rist dem møre på en pande med lidt smør.
Garnér med de optødet rejer samt tomat/asparges garnéturen.
Drys med lid dildkviste over rejerne.

Bemærkninger:

Server gerne en god lys pilsner til samt fluté og smør.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk