Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Karrysuppe med kikærter
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

250 g kikærter-tørre eller fra dåse
300 g bacon, rå, skiver
250 g løg
300 g selleri
2 tsk. karry, mild
1 tsk. spidskommen
2 l vand
4 stk. bouillon, grønsags, tør
1 bdt. persille
lidt salt
lidt peber, sort
2 stk. Naan-brød
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Hvis du bruget tørrede kikærter skal de sættes i blød minst 8 timer før brug.
Man kan købe kikærter på dåse i de fleste indvander butikker.
Kog kikærterne møre i vand ca.45-50 minutter.
( hvis de er fra dåse skal de først tilsættes sammen med vand og bouillionterningerne.)
Skær baconskiverne i tynde strimler og steg dem gyldne i en gryde.
Læg dem til side til senere.
Tilsæt karryen samt spiskommen.
Snit løgene fint og steg dem et par minutter i gryden i baconfedtet.
Skræl sellerien og skær den i små tern.
Kom disse i gryden og steg dem med lidt.
Tilsæt bouillionterningerne og vand samt kikærterne kog dem i 10-15 minutter.
Tag en 1/3 del af suppen og blend den og kom den tilbage i gryden.
Smag suppen til med salt og peber og tilsæt fint hakket persille.
Kom baconstykkerne i.
Server suppen med naanbrød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk