Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Krydret oksekødsuppe med ris
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1250 g okse, tværreb
250 g løg
2 stk. porre
300 g gulerødder
300 g selleri
5-10 stk. peber,sort hele korn
lidt salt
1 stk. peberfrugt, rød
200 g ærter,grønne
1 bdt. forårsløg
1 spk. ingefær, frisk revet
½ stk. chili,frisk
1 spk. eddike
1 spk. olie, sesam
250 g ris kogte kolde
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg kødet i en gryde og dæk det med kolst vand og giv det et opkog og fjern skum.
Tilsæt 2 tsk. salt og fjern skum.
Skræl selleren og gulerødderne og skær halvdelen i grove stykker samt den ene porre i tykke skiver og kom dem ved.
Lad det småsimmre i 3 timer.
Skær resten af sellerien og gulerødderne i meget små tern.
Skær den sidste porre i meget tynde skiver.Rens peberfrugten og skær den i små tern.Snit foråresløg i tynde skiver.
Riv ingefæren og hak den ½ chili fint.
Tag kødet op og si suppen og kom den tilbage i gryden.
Tilsæt seller, gulerødder, porre, peberfrugt, ingefær og chilisamt eddike og sesamolie.
Kog det i 10-15 minutter og tilsæt så ærter og forårsløg kog op og sma til med salt og peber.
Skæt kødet fri for fedt og sener og skær det i mundrette stykker og køm det i suppen.
Server suppen med kogte ris til.

Bemærkninger:

Dette er en suppe som tager tid at tilberede men smagen er også beder.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk