Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Svinemørbrad med rosenkål
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g svine,mørbrad
25 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
500 g rosenkål,frisk
2 stk. æble
1 dl Yoghurt, naturel
25 g valnødder
lidt citron, saft
lidt salt
lidt peber, hvid
2 stk. rødbede (rå)
2 stk. persillerod
600 g kartofler, samsø
1 spk. olie, raps
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl rødbedder og persillerod og skær dem i både.
Skyl kaetoflerne grundigt og skær dem i både.
Vend kartofler og persillerod i 1 spsk. olie og rødbedderne i den anden spsk. olie.
Fordel rødderne og kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° i 30 minutter.
Befri mørbraden for sener.
Brun den godt i smør på panden på alle sider og drys med salt og peber.
Lad mørbraden stege færdig sammen med rødderne i 15 minutter.
Centrumstempratur er 65°.
Skær stokken af rosenkålen og fjern de yderste blade.
Skær kålen i kvarte og kog dem møre i let saltede vand ca. 3 minutter.
Spul dem over med koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Skræl æblerne og fjern kernehus.
Snit dem i tynde både.
Hak valnødderne groft.
Smag yoghurt til med salt og peber samt citronsaft.
Bland rosenkål med dressingen, æblebådene og de hakkede valnødder.
Server svinemørbraden skåreti tynde skiver på skrå med rosenkålsalaten og de ovnstegte rodfrugter og kartofler.

Bemærkninger:

Der kan selvfølig bruges andre grønsager en de nævnde find selv på nogle.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk