Fredag 16. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tomaterne koges i ca. 10 minutter. frisk spinat skylles og snittes groft. Hvidløg presses. Spinat, hvidløg, soja tilsættes og sovsen koges yderlig 10 minutter. Mælk røres i. Sovsen smages til med salt, peber og sukker. Jævnes en lille smule med Maizena mel udrørt i vand. Serveres i sauceskål, til fiskekrebinetter, Laksefrikadeller, samt almenelige frikadeller, og pastaretter med fx. kogt skinge. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |