Torsdag 24. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fyldt kyllingebryst med ærtepure
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. kyllingebryst,u/skind
2 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, hvid
50 g løg
1 fed hvidløg, knust
1 spk. olie, raps
3 stk. æble
3 tsk. sennup,dijon,honning
1 tsk. timian
lidt salt
lidt peber, hvid
300 g ærter (dybfrost)
1 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
lidt salt
lidt peber, hvid
6-800 g kartofler, samsø
1-2 spk. persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 180°.
Sæt kartoflerne overat koge så de kan være færdig samtidig med kyllingen og pureen.
Det er op til dig om kartoflerne skal pille, skrælles eller være med skal på.
Fyld:
Pil løg og hak det meget fint.
Knus hvidløg.
Kim en spsl. olie i en gryde og klar løgene af.
Skræl æblerne og fjern kernehus og skær dem i små tern.
Kom dem i gryden og lad dem svitse med i 2 minutter.
Tilsæt sennep og timian.
Smag til med salt og peber.
Kød:
Skær en lomme i de 4 bryster og kom fyldet i.
Krydr med salt og peber på ydersiden.
Læg dem i et ovnfast fad penslet med lidt olie.
Steg dem i ovnen i 18-20 minutter.
Ærtepure:
Hæld ærterne i en kasserolle og hæld vandet og bouilionterningen i.
Lad det småkoge under låg i 5 minutter.
Purer ærterne med stavblender eller i food-processoren sammen med væsken.
Smag til med salt og peber samt olie.
Hak persillen og vend kartoflerne deri.
Server kartofler med persille, ærtepureen og de fyldte kyllingebryster.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk