Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skinkestrimler i wok med grønsager
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g skinke,strimlet
1 spk. olie, raps
2 stk. bouillon,svin
2 dl vand
2 spk. sojasauce
1 spk. farin
2 tsk. sambal oelek
2 tsk. maizena mel
2 spk. vand
2 fed hvidløg, rå
25 g ingefær, frisk revet
200 g rosenkål,frisk
150 g gulerødder
150 g persillerod
4 dl ris (basmati)
8 dl vand
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over i vandet tilsat salt og lidt peber.
Kog dem 15 minutter under låg for middel varme.
Sluk og lad dem trække til serveringen.
Rør rundt med en gaffel så de er løse.
Rør de 2 boulionterningerne i de 2 dl. vand.
Kom soja, farin, sambal oelek samt maisenamel i en skål.
Riv ingefær og hvidløg.
Rens grønsagerne og snit dem i tynde strimler.
Brun skinkesmåkødsstrimlerne 1 minut i olien.
Tag dem op.
Kom hvidløg og ingefær i woken.
Tilsæt grønsagerne.
Steg demunder omrøring ca. 5 minutter og tilsæt sovsen.
Kog det igennemen og tilsæt kødet og varm op.
Smag til med soja og sambal oelek.
Server retten med de kogte ris til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk