Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fiskepinde med pommesfriter og karrydip
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1,2 kg kartofler, alm.
2 tsk. olie, raps
½ tsk. salt
500 g fisk, torsk, sej, lange eller anden hvid fisk
lidt salt
lidt peber, hvid
2 stk. æg
2 dl rasp, brød
1½ dl olie, raps
4 dl ylette naturel
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 tsk. karry, mild
lidt paprika
100 g majs, mini
200 g gulerødder
1 stk. agurk
2 stk. peberfrugt rød eller gul
1 bdt. asparges, grøn
4 stk. blegselleri,stilke
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(3) Rating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Prommes frites:
Skrælkartoflerne og skær den i stave eller både.
Ryst kartoflerne i en plastpose med de 2 tsk. olie i.
Spred dem udpå bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 35 minutter ved 225°.
Drys dem med salt og anret dem på et fad.
Grønsagsstavene:
Rens grønsagerne og skær dem ud i stave af passende størelse og længte.
Anret dem i 4 glas lidt blandet.
Karrydip:
Rør yletten, salt, sukker, karry og paprika sammen og kom det i en skål.
Fiskepinde:
Skær fiskenfileterne i fingertykke stykker og krydr med salt og peber.
Pisk æggene sammen på en tallerken og hæld raspen på en anden.
Vend nu fiskestykkerne i æg og derpå i rasp.
Varm olien op i en gryde og kom et par stykker fisk i af gangen.
Steg den til de er gyldne og tag dem så op og læg dem på køkkenrulle for at suge overskydene fedt fra.
gentag processen til alt fisken er stegt.
Server nu fiskepindene sammen med promme fritesog grønsagsstavene og dippen.

Bemærkninger:

Du kan selv lave en remulade af lidt kogte gulerodder, saier og syltede agurk kør det i food-processoren et par sek.
Rør 4 spsk, mayonneise og 2 dl drenet ymer sammen kom de finthakkede grønsager i sammen med 1 tsk gurkemeje salt og peber.
Prøv også at kom lidt dild i specialt til fisk mums det smager godt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk