Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Svinemørbrad i rød karry
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g svine,mørbrad
1 spk. karry, rød
4 dl kokosmælk, konserves (stor)
½ dl vand
250 g champignon
1 bdt. forårsløg
2 dl majs, frost
1 tsk. chili,støt,stærk
1 tsk. farin
1 tsk. lime, saft
1 tsk. fiskesauce
4 dl ris (basmati)
8 dl vand
1 tsk. salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Afpus mørbraden for sener og hinder.
Sæt risene over at koge i vandet tilsat salt.
Når de har kogt op, dæmpes varmen og kog vider under låg i 15 minutter.
Skær kødet i ½ cm. tykke skiver og læg dem ien skål.
Vendden røde karry pasta i og lad kødet trække i 30 minutter.
Rens champignonerne og skær dem i halve.
Rens forårsløg og skær dem i skrå skiver.
Varm en wok eller en sauterpande op til rygende varm.
Tilsæt 3 spsk. kokosmælk og lad det smelte.
Tilsæt kødet og steg under omrøring i 1-2 minutter.
Hæld resten af kokosmælken og vand i og bring det i kog igen.
Lad det småkoge i 4 minutter.
Tilsæt grønsagerne og lad dem koge med i yderlig 2 minutter.
Smag til med chili, farin, limesaft og fiskesauce.
Server mørbradsretten med ris, giv evt. kogt broccoli til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk