Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kartoffelsuppe med kalkunspid
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kartofler, bage
2 stk. porre
150 g løg
1 stk. æble
2 spk. olie, raps
2 spk. karry, mild
2 dl hvidvin, medium
3 stk. bouillon, hønse, tør
1 l vand
2 dl mælk, sød
lidt salt
lidt peber, hvid
8 stk. træspyd
3 stk. kalkunschnitzler
2 spk. olie, raps
½ tsk. spidskommen
½ tsk. koriander, stødt
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom træspydne i koldt vand .
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
Rens porrene og skær dem i tynde skiver.
Del æblet og fjern kernehus og skær i tern.
Varm olien op og sauter grønsagerne i olien i 3-5 minutter.
Tilsæt karry og sauter yderligt i 2-4 minutter.
Hæld vinen på og bring det i kog.
Lad det koge lidt ind.
Tilsæt vand og boullionterningerne.
Lad det småkoge i 20-30 minutter til kartoflerne er godt møre.
Skær kødet i strimler.
Træk kødet på de 8 træspyd på tværs.
Varm panden op med lidt olie.
Brun kødet ved god varme ca. ½ minut på hver side.
Krydr med spidskommen, koriander, salt og peber.
Dæmp varmen til svag og steg yderlig 1-2 minut på hver side.
Server kartoffelsuppen med spydene.
Blend til en ensartet masse.
Kom mælken i og varm op igen til kogepungtet.
Smag til med salt og peber.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk