Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Sprøde andelår med lun rosenkålssalat
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. andelår
1 tsk. salt
5 stk. peber,sort hele korn
lidt timian
200 g suppeurter,frost
1 kg rosenkål,frisk
1 spk. ingefær, frisk revet
2 spk. eddike, rødvin
1 stk. appelsin, rå
1 kg kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom andelårene i en gryde og dæk dem med vand.
Tilsæt salt, peberkorn, timian og suppeurter.
Bring det i kog og skum af.
Skru nedfor varmen og lad det småsimmre under lågi 45 minutter.
Skrup og vask kartoflerne og kog kartoflerne i letsaltede vand i 15-20 minutter til de er møre.
Pil de yderste blade og skær stokken ned.
Halver kålene og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.
Lad rosenkålen dryppegodt af i en sigte.
Smelt farinen på panden.
Tilsæt revet ingefær, vineddiken og appelsinsaften og vend rosenkålen deri.
De skal kun lige varmes igennemen.
Tag andelåene op af kogevandet.
Læg dem på bagepapir på en bageplade.
Tænd for ovnen ved 225° og steg lårene til skindet er gylden og sprødt.
Server andelårene med rosenkålssalaten og kogte kartofler til.

Bemærkninger:

Gem suppen si den og stil den i køleskabet til du skal lave kartoffelsuppe eller kødsauce det giver et godt bust til det.
Du kan tage fedtet af før brug men så længe det er på kan suppen opbevares i 14 dage i køleskab.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk