Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Grydestegt kylling
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1400 g kylling, hel
lidt salt
lidt peber, sort
1 spk. olie, raps
1 spk. smør (saltet)
½ ps. svesker
3 stk. æble
2 lidt mælk, sød
2 tsk. maizena mel
lidt kulør
lidt salt
lidt peber, sort
1½ kg kartofler, alm.
1 bdt. persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl kyllingen indvendigt og udvendigt under den kolde hane.
Dup den tør med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber både ind og udvendigt.
Fyld svesker og æglebådene i og luk men en kødnål eller et træspyd.
Brun kyllingen i olie/smør i en gryde på alle sider grundigt.
Tilsæt 1 dl. vand.
Skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i let saltet vand 20 minutter før kyllingen er færdig.
Lad den småkoge under låg i 50 minutter.
Tag kyllingen op og del den i 8 stykker.
Læg dem på et fad sammen med fyldet.
Hold dem varm under staniol.
Tag skyen og si den over ien ren gryde.
Tilsæt mælk og maisenamel og kog op.
Tilsæt kulør.
Smag til med salt og peber.
Server kyllingen med kogte kartofler drysset med hakket persille, fyldet og saucen.

Bemærkninger:

Hvis der bliver kylling til overs så pluk det og brug det til fx. karry-tomatsuppe.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk