Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Krebinetter med lynstuvede gulerødder
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svin, hakket (10-12%)
20 g smør (saltet)
3 spk. rasp, brød
3 spk. ost, parmesan 30+, revet
1/2 tsk. paprika
1 stk. æg
600 g gulerødder
150 g porre
15 g smør (saltet)
2 spk. mel, hvede
4 dl mælk 0,5%
1 knsp. muskatnød,revet
700 g kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
18 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Krebinetter:Form kødet til fire krebinetter ca. 1½ cm. tykke.
Vend krebinetterne i sammenpisket æg og dernæst en blandning af rasp, pamensanost og paprika.
Brun dem i smøret(20g) på panden på begge sider ved god varme.
Færdigsteg dem ved jævn varme 5 minutter på hver side.
Lynstuvede gulerødder:Skyl og rens grønsagerne og skral dem.
Kartoflerne sættes over i vand og koges ca 15 minutter eller til de er møre.
Gulerødderne rives og porrene skæres i ringe.
Svitses i smøret et par minutter.
Melet drysses i og mælken tilsættesKoges godt igennemen og småsnurres for svag varme et par minutter.
Smages til med salt, hvid peber og muskatnød.
Serveres med kogts kartofler eller brød om sommeren.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk