Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kyllingebryst med pesto og jordskok-kompot
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

4 stk. kylling, filet (u. skind)
2 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
75-100 g bacon, tern
100 g løg
600 g jordskokker
300 g æble
2-3 spk. rosmarin
1 spk. eddike
2 spk. honning
lidt salt
lidt peber, sort
1 bdt. persille,bredbladet
30 g ost, parmesan 30+, revet
2 spk. pinjekerner
2 fed hvidløg, knust
1 dl olie, oliven
1-2 tsk. honning
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med det der tager længst tid.
Kompot:
Skrup jordskokkerne rene og skær dem i tynde skiver.
Skær æblerne i både og fjern kernehus.
Steg bacon uden fedtstof i en gryde et par minutter.
Tilsæt løg og jordskokker og steg under låg, til jordskokkerne er knap møre.
Rør nu og da.
Spæd evt med lidt vand så det ikke brænder på.
Tilsæt æblerne samt rosmarin og steg æblerne møre men stadigvæk har bid.
Smag til med eddike, honning, salt og peber.
Når der er ca 10-12 minutter til du er færdig så start på kødet så er der også hvile til til kødet nå det er stegt færdigt.
Kød:
Duppes tørt.
Brunes i smør ved god varme.
Krydr med salt og peber.
Steg færdigt ved midelvarme, 5-6 minutter på hver side.
Pestoe kan du lave under vejs meden pompoten bliver færdig og kødet steger.
Pesto:
Skyl persillen grundigt.
Kør persillen inkl. stænger, ost (kan undlades), pinjekerner og hvidløg i en foodprocessor.
Tilsætolien medens der køres i en tynd stråle til en passende konsistens.
Smag til med salt og peber samt lidt honning.
Anrettes på varme talerkner, server brød til efter eget valg.
Øl eller en god hvidvin til og husk rigligt med koldt vand.
En god tomatsalat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk