Torsdag 22. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Skt. Hans Aften (23/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Ostegratineret fyldt aubergine
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. aubergine
1 tsk. olie, raps
150 g løg
2-3 fed hvidløg, knust
2 stk. peberfrugt, grøn
2 tsk. timian
2 tsk. basillikum
lidt salt
lidt peber, sort
1 ds. tomat, hakket, konserves
2 spk. rasp, brød
1 bdt. persille
2 dl ost 6+,revet
1 stk. bouillon, grønsags, tør
2 dl vand
4 dl ylette naturel
½ stk. agurk, grøn
2 fed hvidløg, knust
lidt salt
lidt peber, blanding
4 stk. brød alm eller specelt efter eget ønske
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at drene yletten gennen et kaffefilter eller klæde.
Riv agurken og salt let vrid saften fra og vend agurke i yletten.
Pres hvidløgog kom det i smag til med salt og peber.
Sættes kolt til spisnen.
Flæk auberginerne på langs, drys dem med salt og lad dem trække i en ½ time.
Skyl dem herefter, tag det meste af `kødet´ud og hak det fint.
Hak løg og 1 peberfrugt samt knust hvidløg samt `kødet´og rist det af i olien.
Tilsæt timian, basilikum, salt og peber oglad blandningen smp snure i 30 minutter under låg.
Tilsæt tomater, rasp, hakket persille.
Kom det hele i en skål og rør halvdelen af osten heri.
Fordel nu fyldet i de tomme aubergine skaller og stil den i et ovnfast fad.
Drys resten af osten over og kom boullionen bed samt den 2 peberfrugt skårt i halve skiver.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30 minutter.
Server auberginerne med tzatziki og brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk