Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lammeculotte med tomat-tabouleh
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

400 g lammeculotte
lidt salt
lidt peber, sort
4 dl couscous
½ tsk. salt
3 dl vand
400 g tomat (rå)
100 g tomater soltørret i olie
1 bdt. persille
2 fed hvidløg, knust
1 stk. citron, saft
lidt peber, sort
400 g bønner,grønne
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°.
Krydr culotten med salt og peber.
Læg den på bagepapir i et ildfast fad.
Sæt den i ovne og lad den stege i 25 minutter om den skal være rosa og 30 minutter om den skal være gennemenstegt.
Husk 10-15 minutter hviletid efter stegning inden den skæres i skiver.
Kog couscous i vand tilsat salt i en gryde.Træk gryden fra blusset når vandet koger og lad det trække under låg i 10 minutter.
Rør den løs med en gaffel.
Skær de friske tomater og de tørret tomater i små tern og vend dem i couscoussen.
Hak persille og pres hvidløg og rør det i.
Kom saften fra 1 citron i og smag til med salt og peber.
Damp de grønne bønner i let saltet vand kom dem i en si så alt vandet kanrende fra.
Vend dem i 1 spsk. smør.
Kom couscoussalaten på tallerknerne og kom de grønne bønner på den ene side og kødet på den anden side.
Godt øl eller en krydret rødvin mums.

Bemærkninger:

Der kan bruges lammeinderlår hvis en lammeculotte er svær at få fat i eller ikke er stor nok.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk