Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gratineret fiskefilet og krydret sauce
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

8 stk. fiske file rødspætte
1 stk. æg
1½ tsk. salt
½ tsk. peber, hvid
100 g rasp, brød
100 g smør (saltet)
60 g ost,fløde,15%
2½ dl vand
1 stk. boullion,fiske
1 fed hvidløg, knust
100 g løg, røde
½ stk. citron, saft
½ tsk. estragon
½ tsk. timian
1 stk. peberfrugt, rød
1 ds. tomat, hakket, konserves
½ dl oliven, sorte
250 g champignon,mark
25 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, hvid
4 dl ris (basmati)
8 dl vand
lidt salt
400 g ærter (dybfrost)
1 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 250°.
Sæt risene over at koge så de erfærdig sammen med resten af retten.
Fisk:
Rul fiskefileterne sammen.
Hale mod hoved med skindsiden indad.
Vend dem i sammenpisket æg tilsat lidt salt og peber.
Vend dem derefter i rasp.
Kom dem i et ovnfast fad.
Held smeltet smør over fisken.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter.
De skal være let gyldne.
sæt en gryde over med vandet ogtilsæt lidt salt og varm ærterne op sluk og lad dem stå med låg på til serveringen.
Hæld overskydene vand fra inden servering.
Sauce:
Varm vand og boullionen op.
Pisk flødeosten heri.
Kom knust hvidløg, fint hakket løg,citronsaft, peberfrugt i tern,flået tomater, estragong og timian.
Varm op ved svag varme.
Kom smør på panden og rist champignon skåret i skiver.
Kom dem i saucen og de sorte oliven i skiver ligeså.
Drys fint hakket dild over fisken lige inden serveringen og rør risene løse med en gaffel.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk