Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksekød på spid og couccouc-salat
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften er børnevenlig

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (8-10%)
1 spk. græsk yoghurt
1 stk. æg
2 spk. mel, hvede
2 tsk. salt
½ tsk. peber, sort
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spiskommen0,0
4 stk. træspyd
lidt olie, til stegning
4 dl couscous
4 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
1 tsk. salt
½ stk. citron, saft
1 dl tranebær,soltørrede
½ dl mynte
1 dl persille,bredbladet
3 dl ærter (dybfrost)
1 dl tomater soltørret i olie
2 dl ost, feta, tern
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Fars:
Hakkekød, youhurt, æg, mel, salt, peber, gurkemeje, spidskommen æltes sammen til en fars.
Sæt den i køleskabet i 30 minutter.
Hak mynte, persille og tranebær til couscousen.
Farsen forms til 12 stk. aflange boller som sættes på spyd.
Pensles med olie og grillesunder ovnen grilleelement ca. 6 minutter på hver side.
Couscousen:
Kog vandet op og rør boullionen ud heri.
Kom den over couscousen og lad det trække 10 minutter med låg på.
Tilsæt i hakkede kryderier, ærter og tranebær samt fetaen og citronsaft.
Rør det med en gaffel så couscousen også bliver løs.
Server spydene sammen med couscousen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk