Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Halloween middagsmad
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. græskar, hokkaido
500 g kalv/flæsk (10-12%)
75 g rasp, brød
3 dl mælk 0,5%
2 stk. æg
lidt merian
lidt salt
lidt peber, sort
1 spk. citron, skal (revet)
100 g hasselnødder
125 g champignon
1 kg kartofler, alm.
lidt salt
lidt olie, raps
3-4 stk. tomat (rå)
1 stk. peberfrugt, gul
100 g løg
1 dl persille
5-7 stk. basilikum,blade
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10


Billede af Halloween middagsmad - klik for at se billedet i fuld størrelse (nyt vindue)

Fremgangsmåde:

Start med at røre farsen samme.
Champignonerne hakkes og ristes på tør pande.
Hakket kød og krydderier røres sammen.
Hasselnødderne hakkes og kommes i farsen.
Tilsæt æg og derpå mælk.
Rasp og champignon komme i og farsen, røres godt igennemen.
Sættes i køleskabet i 30 minutter.
Imens skæres toppen af græskaret.
Tag kernerne ud.
Tegn ansigt på græskaret og skær ud (pas på fingerne).
Kom farsen i græskaret og sæt toppen på.
Et stykke bagepapir på bradepanden og anbring græskaret derpå.
Sættes i ovnen i 2 timer ved 200°.
Skræk kartofler og skær dem til grove promme frites.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys dem med salt og vend dem i olien.
Når græskaret har været i ovnen 1 time sættes kartoflerne ind.
Når de er gyldne og sprøde er de færdig.
Skær tomaterne i både og fjern kernerne.
Skær dem i tern og kom det i en skål.
Flæk peberfrugten og fjern kernerne.
Skær den i tern og kom det i skålen.
Pil og hak løget fint.
Kom det i skålen.
Hak persille og basillikum og kom det i skålen.
Bland det og smag til med salt og peber.
Anrettes i en glasskål.
Sæt græskarhovet på et fad kom friterne rundt om og sæt det på bordet, det gør vil jubbel hos børnene.
Server tomatsalaen til og selvfølig kethup evt. en hjemmelavet grov en.
Hovet skæres i stykker ved bordet græskaren kan spises med skral og ellers er det let at pille af.

Bemærkninger:

Græskarhovet er ca. 15-18 cm. i diameter er det større skal det have mere tid i ovnen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk