Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Farsbrød med grøn urtesauce
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Du skal bruge:

500 g kalv/flæsk (10-12%)
300 g kartofler,kogt
50 g skinke, kogt, tern
1 stk. æg
2 spk. tomatketchup
2 tsk. sojasauce
½ tsk. salt
1 tsk. peber, sort
½ dl fløde, 18% madlavning
3-4 stk. butterdejsplader
2 stk. blegselleri,stilke
100 g løg
lidt salat, iceberg, rå
2 spk. smør (urte / persille)
1 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
½ dl fløde, 18% madlavning
1 dl persille
lidt salt
lidt peber, sort
1 kg kartofler, bage
lidt olie, raps
lidt salt
1 stk. æg,pensling
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Fars:
Ælt alle ingridienserne sammen til farsen.
Kød, kogte mosede kartofler, skinke, æg, kethup, soja, salt, peber,fløde.
Lad den hvile i 1 time i køleskabet.
Skrup kartoflerne og halver dem.
Pensel dem med olie og drys salt på.
Sættes på bageplade med bagepapir.
Lav plads til farsbrødet.
Læg butterdejspladerne så de lapper over hinanden.
Rul dem let ud.
Form farsen til et brød og læg det på butterdejen.
Pak dejen omkring.
Sæt det på bagepladen.
Pensel med æg.
Bages nederst i ovnen i 1 timeved 200°.
Sæt kartoflerne ind sammen med farsbrødet.
Snit urter og salat og svits det i smøret uden at det tager farve.
Hæld vand ved samt boullionterning.
Kog under låg i 5 minutter.
Kør det med stavblender eller food-processoeren.
Den skal være ensartet.
Varm op igen og køm fløden i.
Smag til med persille, salt og peber.
Server farsbrødet med den grønne sauce og halve bagte kartofler.
Server evt. gulerodsråkost til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk