Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ølbaiseret nakkefilet
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg nakkefilet
1 stk. øl,pilsner 4,4%
200 g gulerødder
150 g løg
150 g persillerod
2 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2-3 stk. persillekviste
2 stk. lauerbærblad
1 tsk. salvie
½ tsk. koriander, hele
lidt fennikefrø stødt
2-3 spk. mel, hvede
lidt sukker
1-2 tsk. citron, skal (revet)
1-2 spk. kapers
50 g løg
4 dl ris (vilde)
9 dl vand
lidt salt
300 g persillerod
3-5 spk. smør (saltet)
1 dl persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl og skær 2 gulerødderne, 150 g. løg og 1 stk. persillerod i mindre stykker.
Brun kødet i 2 spsk smør i en tykbundet gryde og tilsæt de itu skåret grønsager.
Lad dem brune med og krydr med salt og peber.
Hæld øl og 1 dl vand ved.
Kog op og skum af.
Tilsæt persillestilke, lauerbærblade, salvie. koriander og lidt fennikefrø.
Lad retten småkoge i 2 timer under låg.
Vend stegen efter 1 time.
Skræl de resterne persillerødder og snit dem fint i skiver enten på langs eller i skiver.
Smelt smør på panden og steg den gyldne og møre i smørret.
Krydr men salt og peber og drys fint hakket persille over lige inden serveringen.
Husk at kog risene i vand tilsat salt.
rør dem løse med en gaffel.
Tag kødet op og hold det varmt.
Si skyen ned i en ren gryde.
Kog skyen lidt ind og jævn med mel udrørt i vand.
Kog saucen godt igennemen ca. 10 minutter.Smag til med sukker, salt og peber, 1-2 spsk. hakket kapers og 50 g. fint hakket løg.

Bemærkninger:

Der serveres selvfølig øl til og til børnene hvidøl/nisseøl.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk