Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Julemedister med grønlangkål
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

½ kg Medister god kvalitet mager
1 spk. smør (saltet)
1 spk. olie, raps
900 g grønkål,hakket
40 g smør (saltet)
1 dl fløde, piske (38%)
1-1½ spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
lidt muskatnød,revet
lidt sukker
4 skv. rugbrød
lidt sennep,brun
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sætgrønkålen til at tø op.
Dette kan fx. gøres dagenfør eller om morgen i køleskabet.
Sæt medisteren over i vand og kog den i 7-10 minutter.
Smelt smør og olie på panden.
Steg medisteren så den er jævnt brun på begge sider.
Hold den varm til servering.
Kom halvdelen af smørret i en gryde.
Pres overskyden væske fra grønkålen.
Svits den i smørret i et par minutter og tilsæt fløden.
Rør en smørbolle af resten af smørret og melet.
Rør den i grønlangkålen og lad den småsimre i 10 minutter under jævnt omrøring.
Tilsæt evt lidt af kogevandet fra medisteren.
Smag til med salt, peber, revet muskatnød og sukker.
Server grønlangkålen samtmedister med rugbrød og sennep.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk