Mandag 25. September 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Mexikansk kødfyld
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
1 spk. olie, oliven
200 g løg
3 stk. gulerødder
200 g squash, grøn
1 stk. peberfrugt, rød
1/2 stk. chili,frisk
1 spk. timian
2 spk. tomatpure
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl ris (løse)
1 ds. bønner,hvide.tomatsauce
12 stk. tacoskaller
1 stk. salat,friséesalat
2 1/2 dl crème fraîche 9%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
8 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rens grøntsagerne.
Skær forårsløg i tynde skiver.
Skær gulerødder, squash og peberfrugt i tynde strimler.
Del chilien og fjern kernerne.
Svits kødet og tilsæt ris og grønsagerne.
Svits med i to minutter.
tilsæt tomatpuré og vand og kog i 15 minutter.
Tilsæt chilien,timian salt og peber samt bønnerne.
Lad det snurre yderlig 5 minutter.
Smag til med salt og chili.
pas på det ikke bliver for stærkt.
Tacoskallerne varmes i ovnen ved 200°. i 5-7 minutter.
Friséesalaten snittes groft.
Serveres ved bordet hvor tacoskallerne fyldes med lidt salat og lidt kødfyld, creme fraise kan serveres til.
Peta-brød kan også bruges om man lide dette beder.

En rest kan med stor succes bruges til madkassen.
Der bruges pitabrød, salat og kødfyld samt cremefraise, i separat box
for at det ikke skal være vådt alt sammen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk