Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fyldt flæskesteg / Flæskesteg med rødkålssalat


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 kg svinekam/m svær
2-3 spk. salt, groft
2-3 stk. lauerbærblad
2-3 1 blad husblas pr. dl. væske
125 g svesker
1 kg kartofler, alm.
sky fra steg
2-3 spk. mel, hvede
6 spk. vand
lidt kulør
lidt salt
lidt peber, sort
2 stk. agurk
1 dl sukker
1 dl eddike
1 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl og snit agurkerne i skiver og kom dem i en glasskål.
Kom sukker, eddike og vand i en gryde og kog op til sukkeret er opløst.
Kom den varme lage over agurkerne og lad det stå til serveringen.
Steg:
Brug strygestålet eller ligende til at lave huld gennemen stegen.
Huldet skal være stort.
Skræl æblerne og skær dem i tern.
Stop æbler og svesker ind i stegen.
Gnid salt godt ned mellen sværen og sæt lauerbærbladne ned.
Plaser stegen på risten og sæt den på bradepanden.
Kom ½ l. vand ved og sæt den i ovnen på 200° i 1½ time.
Tjek tempraturen på stegen den skal være 65°.
Øg tempraturen til 250° om sværen ikke er hel sprød men hold øje med at den ikke bliver brandt.
Tag kødet ud og si skyen i en gryse.
Tilsæt evt lidt kogevand fra kartoflerne.
Rør mel ud i vand og jævn saucen af kog godt igennemen ca.10 minutter.
Tilsæt lidt kulør og smag til med salt, peber og lidt sukker,
Skær stegen i pæne skiver og server kartofler agurkesalat og sauce til.

Bemærkninger:

Dagen efter kan du server:
Kold steg med rugbrød og rødkålsalat til.
1 glas færdigkøbt rødkål.
5 stk. klementiner.
125 g. svesker.
2 spsk. hakket hasselnød.
Skær den kolde steg i passende tykkelse.
Smør evt. brødet og fordel stegskiverne herpå.
Skræl klementinerne og skær dem i små stykker.
Vend rødkål og svesker samt klementinstykkerne sammen og drys nødderne over.
Server rødkålssalaten til pålægsmaden.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk