Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Risalamande med hindbærsauce
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

125 g ris (grød)
1 dl vand
5 dl mælk 0,5%
50 g mandler, hakket
1 stk. vanille,stang
1-1½ dl fløde, piske (38%)
2-3 spk. sukker
200 g hindbær,frost
100 g sukker
½ dl vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog risene op med vand i en gryde under omrøring.
Tilsæt mælken og kog op igen.
Kog hvider for svag varme under omrøring til grøden er færdig ca. 40 minutter.
Lad grøden køle af.
Smut mandlerne og hak dem.
Skræb vanilliekorene ud af vanilliestangen og kom det i piskefløden sammen med sukkeret.
Pisk den stiv og vend den kolde grød heri og bland den sammen.
Sættes på køl.
Kom sukker,vand og hindbær i en gryde.
Kog det let i 5-7 minutter.
Pres den igennemen en sigte ogsæt den siet frugtsauce i køleskabet.
Server risalamanden med hindbærsaucen.

Bemærkninger:

Grøden kan koges dagen før men først vendes i 1-2 timer før servering så den er let og luftig.
Saucen kan også laves dagen før.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk